DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Ashley Madison

Ashley Madison är en datingsida som funnits sedan 2002 och har under dessa år fått ihop över 51 miljoner medlemmar. Det är en sida som inriktar sig på “diskreta relationer” vilket borde stämma in på såväl den som söker efter en affär vid sidan om äktenskapet som den som bara önskar att vara anonym i sitt dejtande av olika orsaker. Sidan är med sina många år på nacken den äldsta sidan inom sin nisch. Det bör dock nämnas att sidan haft en del negativ publicitet genom åren och det har ryktats om att den innehåller en del fejkprofiler.

Hur man blir medlem och använder Ashley Madison

Det är en lite längre process att bli medlem än på vissa andra sidor som riktar sig mot liknande publik. Du anger först vad du är ute efter och fyller sedan i en rad olika preferenser och personinformation. I och med att Ashley Madison till sin karaktär handlar om att hitta en match i en sfär där många kanske är i en befintlig relation är dock sekretess och diskretion kärnan i sidans upplägg.

Sidan kräver ingen länkning till sociala nätverk eller liknande så du behöver inte oroa dig för att någon känslig personlig information från t.ex. Facebook skulle hamna i fel händer. Sidan uppmanar till och med att du registrerar dig med en helt separat mailadress för att hålla risken för att bli spårad till ett minimum.

Ashley Madison har även funktioner så som maskering av fotografier som gör dem oigenkännliga och en funktion som styr vilka du delar med dig av dina privata foton med. Skulle du vara på resande fot och vill upptäcka en flört i en ny stad är kan du redan i förväg scouta vad staden har att erbjuda. Sidan vill även hjälpa till i urvalet av matchningar genom att erbjuda något de kallar för “inkorgskontroll” som ska underlätta hanteringen av en inkorg full med meddelanden från potentiella matchningar genom snabbsvar till de som kanske är mindre intressanta.

Kostnad

Ashley Madison skiljer på kvinnor och män i detta hänseende, då det är gratis för kvinnor att skapa ett konto men män måste betala. Du kan som man skapa ett gästkonto men det innebär i praktiken att du bara kan titta runt på sidan utan att kommunicera med någon, så för att ta steget ut till att faktiskt skapa kontakt behöver du skaffa ett betalkonto. Det finns en rad olika prisklasser för män beroende på vilka funktioner som önskas.

Sammanfattning av Ashley Madison

Anshley Madison är helt klart en datingsida för vuxendating och det är en affär vid sidan om äktenskapet som är det primära syftet med sidan. Det finns ju andra alternativ såsom Victoria Milan som kanske är snäppet mer populär, men det är helt klart en sida som funnits med ett tag. Att man skapar konto utan att verifiera äktheten har såklårt två sidor, både att man är så gott som helt anonym men även att det kan öppna upp för en del mindre seriösa profiler.