DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om C-date

C-Date marknadsför sig med orden “Har du ingen tid för tråkiga träffar? Vill du prova något nytt?” och verkar vilja skilja sig från andra datingsidor genom att spela mer på det erotiska och spontana träffar. Sidan säger sig ha över 415.000 medlemmar i Sverige vilket om det stämmer är en stor användarbas.

Hur man blir medlem och använder C-Date

På startsidan finns ett formulär där du anger om du är man eller kvinna och vad du söker efter. Sedan klickar du bara på registreringsknappen så är du på väg att skapa din profil. För den som önskar har de även en app för iPhone och Android som går att använda med alla funktioner som även finns på hemsidan.

C-Date spår för Casual Dating så allt på sidan är designat för att du fort och enkelt ska hitta en tillfällig affär eller träff utan några förpliktelser. Den verkar rikta sig både mot dem som är i ett förhållande och singlar. Språket på hemsidan känns inte alltid helt genomtänkt och man känner att det är en internationell sida som inte är gjord primärt för en svensk publik.

C-Date skriver en hel del om datasäkerhet och ska enligt dem själva leva upp till branschstandard när det gäller hantering av personuppgifter och övrig information. När du letar efter en match på sidan finns det tydliga instruktioner kring hur du håller din profil anonym så länge du själv önskar, detta gör att du tryggt kan välja när du väljer att dela med dig av bilder och annat med andra.

Sidan innehåller en rad vanliga funktioner som att chatta med matchningar, skicka flörtar, spela spel och ett lättnavigerat matchningssystem. Alla funktioner funkade bra när vi testade dem och det kom snabbt upp flera förslag på personer i närheten som var sugna på att träffas.

Kostnad

Som många andra datingsidor erbjuder C-Date ett gratis medlemsskap vid en första anblick. När du registrerar dig står inget specifikt om kostnader med mera utan det får du reda på först när du skapat din profil och börjat använda tjänsten. Gratiskonton är ett välbeprövat sätt att få kunder sugna på en tjänst för att sedan om så önskas slå över till att bli fullt betalande medlem.

Sammanfattning av C-Date

C-Date är en klassisk datingsida som innehåller all funktionalitet man kan förvänta sig. Den är användarvänlig och snyggt gjord så det är enkelt att komma igång och börja leta efter en tillfällig affär eller ett spännande äventyr. Uppgradera till Premium så får du tillgång till tjänsten i 3, 6 eller 12 månader beroende på vilket paket du väljer. Ibland känns sidan lite dåligt översatt på sina håll men utöver det finner vi inga konstigheter med siten. Om det stämmer att de har 415.000 medlemmar i Sverige eller hur aktiva är svårt att säga men det dyker åtminstone upp en del förslag när man testar den.