DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om eDarling

eDarling riktar in sig till dig som har lite högre krav på en datingsida. På deras framsida framhäver de att 55% av deras premiummedlemmar har en universitetsutbildning. Varje vecka får eDarling 2600 nya medlemmar i Sverige och könsfördelningen är väldigt jämn med 51% kvinnor och 49% män. Som en trygghetsstämpel samarbetar eDarling med en mångd olika universitet runt om i världen, vad dessa samarbeten innebär framgår dock inte i detalj från hemsidan. eDarling finns representerade i över 25 länder, dock under lite olika namn så medlemsskap i Sverige begränsas på så sätt. De riktar främst in sig till dem som söker långvariga och seriösa förhållanden.

Hur man blir medlem och använder eDarling

eDarling erbjuder gratis matchning och personlighetsanalys på hemsidan. För att komma igång behöver man välja sitt kön och van man är intresserad av, sedan är det bara att skapa ett konto med hjälp av din mailadress. eDarling erbjuder inte alternativet att skapa ett konto med Facebook eller något annat socialt nätverk.

Personlighetstestet på sidan ska vara vetenskapligt och ligger till grund för eDarlings matchningsmetod. Den letar igenom alla kandidater och ska ge förslag på de som passar absolut bäst ihop med dig.

eDarlings vision att erbjuda kvalitativ dating har fått flera utmärkelser genom åren och det märks när man använder sidan att den håller hög standard på såväl innehåll, funktioner och dess medlemmar.

Söker du ytterligare tips kring dating kan du enkelt besöka eDarlings egna datingguide som innehåller en hel del expertråd kring hur du ökar dina odds att hitta den perfekta matchen för just dig.

Kostnad

Att registrera ett konto på eDarling är helt gratis. Man kan med ett gratiskonto använda de mest grundläggande funktionerna på sidan, men vill man till exempel se vem som besökt ens profil eller skicka och ta emot meddelanden måste man uppgradera sitt medlemskap till Premium. Det finns även något som heter PremiumPLUS-medlemskap för den som vill få sin profil verifierad och få en lista över ens tidigare lästa meddelanden m.m. Vårt tips är att om eDarling känns som ett bra alternativ börja med ett gratismedlemsskap för att sedan uppgradera vid intresse.

Sammanfattning av eDarling

eDarling är en datingsida som funnits med ett tag och har ett seriöst företag i ryggen. Service, säkerhet och produktkvalitet är kärnord för tjänsten. En klar nackdel är att tjänsten endast är begränsad till Sverige så om du är intresserad av att hitta kärleken på annat håll får du skaffa konto på en annan sida. eDarling saknar även appar, något som blir allt vanligare och eftertraktat bland svenskarna som är ute efter att hitta den perfekta datingsidan som passar deras behov. I övrigt tycker vi att eDarling är ett bra alternativ för den som söker ett långvarigt förhållande med någon som gärna har en akademisk bakgrund.