DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Match.com

Konceptet för Match.com stavas “dejta var du vill, när du vill” och görs möjligt tack vare dess popularitet och storlek på den internationella datingmarknaden. Oavsett om du befinner dig i Sverige eller ska ut och resa kan du nästan vara säker på att Match.com kommer ha ett utbud av andra singlar som söker efter en kortvarig flirt eller relation att välja mellan. Match.com har en mycket snygg hemsida och användarvänligheten är i fokus. Dessutom erbjuder Match.com numera en väl fungerande app för iPhone och Android så att du aldrig behöver vara nerkopplad från ditt dejtande.

Hur man blir medlem och använder Match.com

Att registrera ett konto på Match.com är enkelt. När du besöker sidan väljer du om du är en man eller kvinna och vad du söker efter, ange sedan ditt födelsedatum så är du igång! När du är inne på startsidan dyker det dessutom upp en chat som en pop-up som frågar om du behäver hjälp med att registrera ett konto eller har några andra frågor.

Något som är unikt för Match.com är att de anordnar liveträffar i Sverige vilket innebär att du kan få möjlighet att träffa likasinnade singlar i en avslappnad miljö som After Works eller i en mer regelrätt nattklubbsmiljö. Alla event som är på gång går enkelt att se i eventkalendern på hemsidan eller i appen.

Match.com erbjuder dessutom en mängd användbara datingtips i deras blogg, så söker du inspiration inför nästa dejt eller vill du bara slipa på dina raggningsknep kan du enkelt läsa allehanda matnyttiga tips för att sedan utöva dem i skarpt läge!

Ett tips är att läsa igenom sidans tips för Trygg Dejting innan du börjar använda sidan, där får du förslag på vad du bör tänka på för att inte riskera att bli utsatt för någon med dolda avsikter.

Kostnad

Match.com bygger på en prenumerationsmodell. Det går att skapa ett konto gratis men det ger en bara möjlighet att i princip skapa sin profil, så fort man önskar komma i kontakt med andra medlemmar krävs du på ett medlemsskap. När du inte har betalat medlemsskap är sidan relativt belamrad med reklam och den skickar rätt ofta reklam till din mailadress. Premium kostar att skaffa och det gäller oavsett om du är man eller kvinna. Det finns även möjlighet att köpa något som kallas för Boosters som gör att din rofil blir extra synlig mot andra medlemmar. Boosters kan köpas styckvis eller i paket, när man köper flera blir paketpriset något billigare.

Sammanfattning av Match.com

Match.com är definitivt en bra datingsida när det kommer till funktioner, antalet medlemmar och “look and feel”. Det är dessutom en väldigt känd sida så du kan lita på att den är trygg att bli medlem i och du kan säkert lämna ut betalkortsuppgifter och liknande. Lite negativt är att man måste betala för att få någon faktisk nytta av siten, det finns en del andra alternativ där det är gratis att nyttja större delar av sidans funktionalitet. Vi gillar Match.com för dess storlek och tycker att den står sig bra i konkurrensen med andra datingsidor i Sverige.