DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om NextLove

Nextlove är en av de nyare datingsidorna på marknaden och har hittat sin nisch inom skilda och ensamstående föräldrar. Det är en mycket populär sida, om inte den populäraste för den som söker kärleken på nytt i Sverige. Det är en lättnavigerad datingsida som gör den användarvänlig även för dig som inte är bevandrad inom datingvärlden. Vi bedömer chansen att hitta din nästa kärlek på NextLove som mycket god! Här är det främst långvariga relationer som gäller med det finns såklart utrymme att även hitta en flört för stunden om så önskas.

Hur man blir medlem och använder NextLove

NextLove.se är som sagt en mycket lättnavigerad sida och det stämmer även för registreringsprocessen. På startsidan anger du direkt om du är frånskild eller singel och vad du är intresserad av, sedan skapar du antigen ett nytt konto eller loggar in med Facebook. Observera att NextLove INTE använder din Facebookinformation till något annat än att verifiera din identitet, alltså delas inget av det du gör i ditt sociala nätverk.

Sidan är känd för att värna om sina medlemmar och är prisad för sin responsiva kundtjänst, vilken även jobbar konstant med att säkra att alla medlemmar på NextLove är riktiga personer. I din profil är det även väldigt enkelt att ställa in hur mycket av din personliga information du önskar dela med dig av så att du alltid har full koll på hur publik eller anonym du önskar vara.

NextLoves enkelhet gör det mycket enkelt att komma igång och hitta en match, dessutom erbjuder den en nyutvecklad och mycket populär app till iPhone och Android så du kan hålla dig uppdaterad och fortsätta leta efter kärleken även när du är på språng. Skulle du önska kan du även importerar bilder och vänner direkt från Facebook. Du ser klart och tydligt när du ställer in ditt konto hur mycket av din information du önskar använda i din publika profil så att du har stenkoll på vad du delar med dig och inte.

Kostnad

NextLove erbjuder något för alla. Det finns en gratisversion som erbjuder oväntat mycket funktionalitet men även Premium eller Premium Plus är alternativ som går att välja för den som önskar få ut mer av sidans potential och funktioner. Tipset är att börja med ett gratiskonto för att sedan utöka till något av de andra alternativen när du känner dig tillfreds med sidan.

Sammanfattning av NextLove

Är du frånskild, singel eller ensamstående förälder är NextLove definitivt sidan för dig. Med över 100.000 medlemmar kan du vara säker på att urvalet av matchningar inte blir något problem. NextLove är kända för sin pålitlighet, användarvänlighet och kundservice så du kan känna dig trygg i att det är en seriös aktör du har att göra med. Skulle det vara något du undrar över eller känner dig osäker kring kan du alltid fråga och med alternativet gratiskonto finns det ingen anledning till att inte prova att hitta din nästa kärlek hos NextLove. Lycka till!