DATING SITE OUR SCORE VISIT SITE

Om Zoosk

Zoosk är en av de större datingsidorna i Sverige och världen. Med sina 38 miljoner medlemmar har de ett imponerande register av singlar. Dessutom skyltar de med att det skickas över 3 miljoner meddelanden per dag via Zoosk. Zoosk har både en modern hemsida och en väldigt populär app som funkar både till iPhone och Android-telefoner. Appen har även laddats ner av över 30 miljoner användare.

Hur man blir medlem och använder Zoosk

När du går in på Zoosk.com är det svårt att missa deras registreringsfönster. Du kan välja mellan att klicka direkt på knappen för att bli medlem via Facebook, på så sätt sparar du tid och mycket av din information hämtas direkt från din profil på det sociala nätverket. Skulle du vilja skapa en profil utan att använda dig av facebook går det också bra, då anger du bara kön, ålder och mailadress så är du igång. Det tog oss någon minut från det att vi registrerat ett konto till dess att vi var igång med att matcha med andra singlar i närheten.

Tänk på att Zoosk är en app i första hand, så den passar bäst för dig som önskar sköta merparten av din dating i mobilen, även om hemsidan också är högst användbar. Är du yngre och van vid andra datingappar kommer du på nolltid att förstå hur den funkar och på det sättet är den enkel att komma igång med.

När man väl är inloggad påminner Zoosk till stor del om Facebook i sitt utseende och kanske har det att göra med att sidan började som en ren facebookapplikation som sedan knoppades av till en egen site. När du är inloggad ser du snabbt om du fått nya meddelanden, notiser eller om något annat hänt sedan du senast var inloggad.

Kostnad

En av fördelarna med Zoosk är att gratiskontot ger en relativt stor tillgång till alla funktioner, vilkt inte är helt vanligt inom dejtingsiterna som finns där ute. Skulle du vilja få tillgång till lite fler funktioner, kunna skicka fler meddelanden och några andra förmåner kan det dock vara läge att uppdatera till betalande medlemskap. Zoosk tillämpar en subscriptionmodell så likt tjänster som Spotify och Netflix betalar du bara för den tid du önskar använda tjänstens fulla potential.

Sammanfattning av Zoosk

Zoosk har fått många priser för sin sida genom åren, så det är helt klart en pålitlig och populär tjänst. Det enda negativa man kan nämna är att det är lite svårt att läsa på om sidan utan att registrera ett konto. De skyltar inte med vilka funktioner de har eoch det märks att det är deras app som är alltmer i fokus. I övrigt är känslan modern och medlemmarna känns förhållandevis aktiva så det ska inte vara ett problem att få matchningar. Ett annat plus är också att det går att få tillgång en merparten av sidans funktioner utan att uppdatera till ett betalkonto.